Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Hotel-Pensiune, Eforie Nord
Eforie Nord, Eforie Nord

€700.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 600 mp

Camere 14

Bai 14

Hotel-Pensiune, Eforie Nord
Eforie Nord, Eforie Nord

€700.000

Excelenta prin experienta!



Va oferim oportunitatea de a achizitiona o frumoasa pensiune situata in inima Eforiei Nord, una dintre destinatiile de vacanta preferate de pe litoralul romanesc. Aceasta proprietate ofera un cadru perfect pentru relaxare si recreere, fiind amplasata intr-o zona linistita si placuta, la doar cativa pasi distanta de plaja.



Pensiunea este compusa dintr-un numar de 14 de camere si un apartament. Toate camerele sunt mobilate cu gust si atentie la detalii, oferind tot confortul necesar pentru o sedere placuta. Fiecare camera dispune de facilitati moderne, iar spatiile comune sunt amenajate cu grija pentru a oferi o atmosfera primitoare si relaxanta. La ultimul etaj exista un salon de mese, o bucatarie complet utilata si un apartament de 2 camere cu baie si dressing de 100 mp.



În plus, la parterul pensiunii exista un spatiu comercial, de ani buni functioneaza o alimentara pe timpul verii.



Aceasta pensiune reprezinta o oportunitate excelenta de investitie intr-un loc pitoresc de pe litoralul romanesc si ar putea fi exact ceea ce cautati pentru a va incepe sau extinde afacerea in industria turismului!



Pretul este in euro si include TVA!



Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati. Va asteptam cu drag sa descoperiti acest apartament minunat, perfect pentru a fi transformat in noua voastra casa!



ID intern: TET0013137

Centrala proprie

Localizare

Bercea Rita

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress