Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Inchiriere apartament 2 camere, Piata Cluj, Sibiu
Piata Cluj, Sibiu

€400/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 47 mp

Camere 2

Bai 1

Inchiriere apartament 2 camere, Piata Cluj, Sibiu
Piata Cluj, Sibiu

€400/luna

Atum imobiliare va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere decomandate, balcon si loc de parcare propriu, localizat in zona Piata Cluj din Sibiu.

Apartamentul insumeaza 47 mp utili si are parte de o compartimentare excelenta: camera de zi in suprafata de 15,04 mp, bucataria de 8,89 mp, dormitorul de 12,92 mp baia dotata cu cada si geam de aerisire in suprafata de 5,30 mp si antreul de 5,18 mp, cu loc special amenajat pentru cuier si pantofar.

Separat de suprafata utila, locuinta mai beneficiaza si de un balcon in suprafata de 3,69 mp.

Parcarea se realizeaza pe locul de parcare propriu, special amenajat, inscriptionat si delimitat, care se afla in fata imobilului.

Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential recent finalizat, acesta este complet mobilat si utilat cu mobilier de bucatarie la comanda si electrocasnice ( plita electrica, cuptor electric, hota, frigider si masina de spalat rufe ) toate noi, mobilier complet de living, dormitorul amenajat si baia dotata cu obicte sanitare suspendate.

Finisajele si dotarile apartamentului sunt de calitate, aceasta dispune de: instalatie termica cu centrala termica in condensatie si senzor de gaz, incalzire prin calorifere din otel, usi de PVC la interior, gresie, faianta si parchet laminat de 14 mm, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca VEKA in 5 camere cu 3 foi de sticla si protectie solara, acestea avand culoarea nucului la exterior si culoarea alba la interior, dotate cu plasa anti-insecte, obiecte sanitare suspendate si incorporate, prize si intrerupatoare marca Schneider, instalatii pentru curenti slabi ( TV, Telefon, Internet ), interfon, contorizari individuale si contoare montate pentru Gaz, Curent si Apa.

Pretul de inchiriere al apartamentului este de 400 de euro/luna plus o luna garantie.ID intern: 2226.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat

Localizare

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress