Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare apartament 3 camere, Baneasa, Bucuresti
Baneasa, Bucuresti

€104.900
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 89 mp

Camere 3

Bai 2

Vanzare apartament 3 camere, Baneasa, Bucuresti
Baneasa, Bucuresti

€104.900

Probabil cel mai frumos apartament cu 3 camere aflat la vanzare la acest moment in piata imobiliara!

Apartamentul reprezinta idealul pentru orice cumparator, atat in ce priveste spatiul, cat si compartimentarea. Exceleaza si la capitolul amenajari, acestea fiind refacute in urma cu cateva luni si fiind de cea mai buna calitate. Putem mentiona in treacat: parchet din lemn masiv, usi si tocarie interioara din lemn, geamuri termopan Rehau cu dubla izolatie si sistem oscilobatant, baterii Kludi.

Zona de zi a apartamentului este formata dintr-un living spatios, cu ferestre mari si luminoase, o bucatarie separata, mare si complet dotata si o terasa frumoasa. Urmeaza dormitorul matriomonial, prevazut cu dressing si baie proprie, baie ce dispune de fereastra. Iar la intrarea in apartament, din holul de distributie, avem acces in cel de-al doilea dormitor al apartamentului si catre cea de-a doua baie, prevazuta cu cabina de dus si care la randul ei dispune de fereastra.

Zona de zi a apartamentului are expunere cardinala pe partea luminoasa, catre sud si vest, in timp ce zona de noapte este majoritar expusa spre nord, fiind porivita pentru dimineti cu somn extins.

By the way...ati vazut bucataria? Cat este de deosebita? Ea poarta semnatura Fronte, fiind executata pe comanda si fiind unicat. Vestea buna este ca asa ramane, mobilata si utilata, ca in fotografii. Iar terasa...terasa superba, spatioasa, cu loc de masa pentru opt persoane, pentru nopti tarzii petrecute cu jocul de Katan pe masa, cu o sticla de vin bun in mijloc, cu alune cumparate in graba de la benzinaria din apropiere cand va razbate foamea in miez de noapte, cu vecini care nu va bat in teava....dar va bat la joc, pentru ca atunci cand jocul se incinge, vecinii sunt prezenti la apel....



Ar mai fi de mentionat ca incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice proprii, iar racirea...cu aparate de aer conditonat. Ce vor ramane si ele evident. Si ca toate corpurile de mobilier incastrate(dulapuri, dressinguri), raman in apartament si sunt incluse in pretul de vanzare.



In fata imobilului exista o zona verde a imobilului, un spatiu de parcare amenajat, plus posibilitatea de a parca suplimentar si pe aleea de acces.



Blocul este locuit in majoritate de corporatisti, persoane cu venituri peste medie, care lucreaza mult si pentru care locuinta este oaza lor de relaxare si confort.

Pozitionarea imobilului, il face ideal pentru cei care lucreaza in nordul orasului. Baneasa Mall, este accesibil auto in 4 minute, zona de birouri de la Aurel Vlaicu in 8 minute, iar platforma Pipera in 12 minute de mers cu masina. La ore obisnuite de trafic! In plus, la cateva sute de metri este padurea, motivul pentru care de altfel aerul este mai curat si putin mai rece vara, decat in oras.

In plus, apartamentul vine la pachet cu o boxa situata in subsolul imobilului, dar si cu un loc de parcare aferent apartamentului.



Proprietate reprezentata exclusiv de Daniel DOBRE Imobiliare-comision 0 % cumparator!



Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat

Localizare

HARTA

Dobre Daniel

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu