Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare apartament 2 camere, Titan, Bucuresti
Titan, Bucuresti

€52.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 51 mp

Camere 2

Bai 1

Vanzare apartament 2 camere, Titan, Bucuresti
Titan, Bucuresti

€52.000

Suntem la intersectia Camil Ressu cu Nicolae Grigorescu, la 20 de metri de statia de metrou Nicolae Grigorescu, la 100 de metri de Piata Salajan si la 300 de metri de parcul IOR. Avem langa bloc Liceul Dante Alghieri, scoala generala, gradinita. Avem statia RATB la capatul blocului si magazine din cele mai diverse. Avem strand. Pe scurt, avem de toate! Locatia ideala pentru tine.

Mai avem un bloc construit in anii 70, reabilitat termic de curand, cu 10 etaje si 4 apartamente pe etaj. Un bloc nici bun nici rau, fara datornici la intretinere, cu oameni obisnuiti. Si cateva babe mai senile, dar pasnice.

Si avem un apartament. Cu doua camere, semidecomandat. Adica cu trecere prin sufragerie. Un dormitor, o baie, o bucatarie si un balcon inchis in termopan. Mai avem geamuri termopan, jaluzele exterioare si apometre. Si cam atat, ca ce-i mult strica. A, mai avem niste pereti albi, curati. Cu gresia, faianta, parchetul...vii tu, trebuie sa ai si tu ceva.

Suntem la etajul 6(din 10) si vederea este toata pe sud-vest. Partea proasta e ca vara e cald. Partea buna e ca si iarna e cald si platesti mai putin la intretinere si poti sta in casa in tricou, nu in cojoc. Iar daca suferi de caldura, au baietii de la Kiss FM un concurs, se castiga aparate de aer conditionat. Iar daca te inscrii, nu castigi, dar cumperi apartamentul, iti facem noi unul cadou! LA modul cel mai serios, nu glumesc.In concluzie: apartamentul e bun, pozitia este mega, ultra, super buna, etajul e perfect, vederea senzationala....te astept cu avansul!

Curent electric
Apa
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Termoficare
Aer Conditionat
Cablu

Localizare

HARTA

Dobre Daniel

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu