Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Terezian, Sibiu
Terezian, Sibiu

€79.508
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 57 mp

Camere 2

Bai 1

Vanzare apartament 2 camere, Terezian, Sibiu
Terezian, Sibiu

€79.508

Comision 0 la achizitie! De vanzare apartament complet finisat la cheie cu 2 camere decomandate si balcon, situat la etajul intermediar 1, localizat in zona Veterani din Sibiu.

Apartamentul se afla la etajul intermediar 1 al unui imobil constructie noua 2024, compus din Subsol+Parter+2 Etaje+Etaj Retras pe structura solida pe cadre din beton armat tip dala si zidarie din caramida de 30 cm peste care este aplicata termoizolatia exterioara si decorativa siliconata. In cadrul complexului rezidential toate imobilele beneficiaza de lift, parcari subterane si supraterane atat pentru locatari cat si pentru vizitatori, multiple spatii verzi amenajate cu gazon, arbusti si plante decorative si loc de joaca privat.

Apartamentul are 57.20 mp utili, acesta beneficiinde de o compartimentare practica: la intrare se afla holul de 12.15 mp unde se poate amenaja zona de primire cu pantofar si cuier, camera de zi 18.15 mp unde poate fi amenajat si dinningul, dormitorul de 12.00 mp, bucataria separata de 10.25 mp si baia de 5.05 mp dotata cu geam pentru aerisire si prevazuta pentru cada.

Separat de suprafata utila a apartamentului acesta detine un balcon de 5.45 mp in care se face accesul atat din camera de zi cat si din dormitor.

Parcarea se realizeaza pe locurile de parcare supraterane disponibile la costul suplimentar de 3.000 euro sau locuri de parcare subterane disponibile la 6.000 euro.

Apartamentul se preda la stadiul de cheie, iar daca alegeti sa achizitionati in stadiul actual de constructie aveti posibilitatea de a va personaliza finisajele interioare, conform gusturilor dumneavoastra, intr-un buget convenit.

Finisaje standard:

- Usa de metal la intrarea în apartamente placate cu panou MDF;

- Pereti tencuiti ( tencuieli pe baza de var-ciment ), gletuiti si zugraviti in lavabila alba;

- tamplarie PVC cu 5 camere si 3 foi de sticla ( lowe-float-lowe solar ), feronerie Maco Multimatic si glafuri interior-exterior;

- incalzire prin pardoseală ( sistem Innoflow cu distribuitor Inoflou, placa termoizolatoare innotack si banda perimetrala ), centrala termica proprie in condensatie si detector gaz.

- sisteme elecrice din cupru trase prin copex cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere marca Schneider.

- Instalatii pentru curentii slabi Internet, Telefon, TV.

- Racorduri apa-canal in bucatarie si bai.

- Racord gaz metan la bucatarie;

- Rupere termica intre balcon si placa din profil de 10 cm montat la tamplarie si polistirent extrudat.

- Instalații pentru gaz, curent electric si apa, contorizare individuala si contoare montate.

Finisaje la alegerea dumneavoastra: gresie și faianță în bucătărie, gresie și faianță în băi, obiecte sanitare ( cabina de dus/cada, lavoar, vas wc, baterii cada/lavoar ), parchet laminat, uși de interior, prize si intrerupatoare.

Casa scarii dispune de: lift, acces securizat, scarile placate cu granit si gresie antiderapanta, mana curenta din teava rectangulara, plafoniere cu senzori de miscare si zugraveli in lavabila alba.

Spatile comune exterioare respectiv curtea complexului dispune de spații verzi amenajate cu gazon, arbuști și plante decorative, iar inchiderea perimetrala va fi cu gard metalic si gard viu (verde) .Locurile de parcare sunt supraterane, delimitate si pavate cu dale din beton. Aleile pietonale sunt pavate cu dale din beton si delimitate de spatii verzi. In curtea interioara va fi amenajat un loc privat de joaca pentru copii, amenajat cu nisip, topogan, leagane si banci.

Pretul de achizitie a locuintei la un avans de 5% din suma este de 79.508 euro, pentru un avans de 20% pretul este de 77.950 euro, iar pentru plata unui avans de 5% din suma pretul este de 76.350 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar. ID intern: 2224.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie

Localizare

Pavel Ureche

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress